Prima cafenea pentru câini și-a deschis porțile în Grecia: dulciuri fără zahăr și băuturi fără cofeină

  • Prima cafenea dedicată exclusiv animalelor de companie a fost deschisă în Grecia.
Prima cafenea pentru câini și-a deschis porțile în Grecia: dulciuri fără zahăr și băuturi fără cofeină

Prima cafenea dedicată exclusiv animalelor de companie a fost deschisă în Grecia. Restaurantul este situat în cartierul Pangrati din capitala Greciei, relatează postul național de televiziune elen ERT. Vizitatorii care latră se vor putea bucura de o selecție delicioasă de prăjituri și alte bunătăți fără zahăr. Bineînțeles, stăpânii oaspeților blănoși vor avea și ei acces în cafenea. 

Văzute din exterior, prin fereastra cafenelei, delicatesele pentru căței stivuite în spatele acesteia arată ca niște adevărate dulciuri dintr-un magazin de bunătăți, însă conținutul lor este departe de cel al dulciurilor destinate oamenilor. De fapt, deliciile pentru animale de companie în cauză includ sardine, carob, pui și multe altele.

 

Clienții cu patru picioare vor putea, pe lângă delicatesele apetisante, să își bucure simțurile cu o băutură decafeinizată special preparată, numită "paffi". În curând, hanul intenționează să adauge în meniul său mâncare proaspăt preparată, dezvăluie Nikos Tsarutas, unul dintre proprietari.

El descrie comunitatea din Pangrati ca fiind foarte prietenoasă cu animalele. De asemenea, își împărtășește fericirea față de răspunsul oamenilor la această idee.


Lasă o părere