Un produs ieftin din supermarket alungă țânțarii și alte insecte de lângă casa ta

  • Amestecul de apă oxigenată și apă de la robinet poate fi utilizat pentru a uda plantele și a ține țânțarii la distanță.
  • Soluția poate fi aplicată pe ramele ferestrelor pentru a împiedica intrarea țânțarilor în casă.
  • Tratamentul poate fi repetat săptămânal pentru rezultate optime.
Un produs ieftin din supermarket alungă țânțarii și alte insecte de lângă casa ta

Odată cu creșterea valorilor afișate de termometre, insectele nedorite devin o prezență tot mai frecventă în locuințele noastre. În sezonul cald, în mod cert, țânțarii sunt protagoniștii, aducându-ne multe neplăceri și determinându-ne să evităm să ieșim afară după lăsarea serii, închizând geamurile cât mai mult posibil.

Deși magazinele abundă în produse care promit să țină insectele la distanță, oferind o gamă largă de opțiuni, există și alte soluții, mai puțin costisitoare, pe care le poți pregăti singur, astfel încât să știi exact ce ingrediente sunt folosite.

Pe populara platformă TikTok, un utilizator pasionat de grădinărit a dezvăluit un amestec puternic și ieftin care promite să scape de țânțari și alte insecte din apropierea casei tale. Ingredientul principal în acest truc inovator este apa oxigenată, care poate fi achiziționată cu aproximativ 5 lei din majoritatea magazinelor din țară. Înainte de a aplica tratamentul, este important să efectuăm o scurtă analiză a plantelor pe care le avem în casă sau în grădină și să identificăm care dintre ele acționează ca gazde pentru invadatorii nedoriti.

Amestecul este compus dintr-o parte apă oxigenată și cinci părți apă de la robinet. Soluția rezultată este utilizată pentru a uda plantele din locuință și grădină. Pentru a ține țânțarii la distanță, soluția este aplicată și pe ramele ferestrelor din casă. Tratamentul poate fi repetat săptămânal.

 


Lasă o părere